TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Terapike

Lentja e forte mund të perdoret ne rastet e parregullsive te kornese, të tilla si ne rastet e diagnozes KERATOKONUS. Në shumicën e rasteve, pacientët me keratokonus shohin më mirë me anë të lenteve të kontaktit të forte sesa ne xhamat e syzeve. Rekomandohet per pacientet me konus qe mbajne lentet e forta per te mos patur probleme mjafton ato te pastrohen sipas rekomandimit dhe te ndrohen 1 here ne vit.

Deri para 10 vitesh per kurimin e keratokonusit perdorej vetem metoda e korrigjimit me lente te forta kontakti.
Kurse, ne kohet e sotme eshte futur nje metode e re, efektive, per kurimin e kesaj semundjeje.Kjo eshte metoda e stabilizimit fizioenzimatik te keratokonusit (KROSLINKING-CCL)