TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Studime

studies
Klinika UZLLOVA është në dispozicion për të ndihmuar studentët shqiptarë që duan të vazhdojnë studimet mjekësore në Rusi. Ne do të sigurojmë, në bazë të kushteve dhe rregullave për të fituar këtë pervoje studimore ne oftomologjine ruse, të akademisë FILLATOV dhe FJODOROV.
Paraprakisht ju duhet të regjistroheni dhe për të dërguar dokumentet e treguara më poshtë:
– CV personale
– Diploma e shkolles se larte
– Rezultatet përfundimtare të shkollës
– Aplikimi në Rusi për studime në degën që ju kërkoni.
– Niveli i gjuhën tuaj ruse.
Na kontaktoni me dokumentet pasi të jeni regjistruar.
Adresa është info@eye.al drejt departamentit për studime në RussianNotifications për pranimin e shtetasve të huaj në Federatën Ruse në vitin akademik 2016/2017.

Detajet