TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Stafi

Stafi:

-Hysen Rojba Drejtor i Përgjithshëm        -Suzanna Karagjozi Drejtor Ekzekutiv

 

-Artemov Andrey Anatoliyovych

MD specialist në kirurgjinë e syrit dhe trajtimin e sëmundjeve si:
Katarakti, glaukoma, korrigjim i shikimit (myopia, hyperopia, astigmatism, etj.), kozmetika e syrit, korrigjim me laser.
Specialist në trajtimet terapeutike për fëmijë me shikim të dobët dhe adoleshentë, atropi i nervit optik, trajtimi i infeksionit të syrit.
Certefikatë Barchelor në optometry, orthokeratology.
Specialist në trajtimet e keratokonusit.

eos-56 DSC_9967

– Zolotarevskiy Andrei Valentinovich. – Profesor, doktor i shkencave mjeksore, një nga krijuesit e institutit të mikrokirurgjisë së syrit “Fjodorov”, zëvendës drejtor. Çmimi Laureate për “Arritjen e progresit në ophthalmology”

-Gavrilyk, Sergey Grygorievych
Dr. Ophthalmologist, kirurg
Pjestar i shoqërisë së Ophthalmologists në Ukrainë
Pjestar i shoqërisë Aesthetic Medicine në Ukrainë
“Unë bëj gjithçka që mundem për pacientët- të rris rezultatet e punës sime.”

– Usenko Irina Michailovna
MD ophthalmologist, specialiste në ophthalmology të nervit ophthalmic, specialiste për fëmijët. Ophthalmologiste, që punon që nga 1970-a.

-Kokorev Igor Fedorovych.
MD.Ophthalmologist
Eksperienca e punës:
Që nga 1988-a, punon në klinikë në emër të akademisë Fjodorov, ku mbaroi rezidencën në 1990-ën dhe punoi për 20 vjet në departamentin e ndihmës mjeksore për të huajt. Arsyeja kryesore ishte e lidhur me diagnozën dhe trajtimin e sëmundjes së retinës dhe patologjitë e tjera të syrit. Në veçanti, është trajtimi dhe kirurgjia progresive e Miopisë. Ai ka certefikatë autorësie për “Metodat diagnostikuese të sëmundjeve të retinës”. Ai përvetësoi kategorinë më të lartë mjeksore.
Edukimi:
Në 1987-ën – Moskë “Semashko” Instituti Mjeksor.

 

-Kaporina Marina Vladimirovna
MD – Ophthalmologiste e kategorisë më të lartë, ophthalmic kirurge, me eksperiencë punë 25 vjet.
Mundëson trajtime me lazer për sëmundjet e retinës (diabetes mellitus, high level myopia, retinal circulatory disorder), lazer dhe korrigjim optik (myopia, hyperopia, astigmatism), trajtime terapeutike, trajtime të sëmundjeve të infeksionit në sy.

-Kliti Pilika – doktor – anesthesiologist

Eksperiencë pune në “Institute of Eye Microsurgery – IRTC» «FJODORV», Moskë.
Praktikë në Scientific-Research Institute of Eye Diseases, “Helmholtz”, Moskë.
Eksperiencë pune në “University Hospital by the University of Peoples Friendship”, Moskë.