TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Profilaksia – Kurim Me Lazer

PROFILAKSIA KURIMET ME LASER – SHPETIM NGA VERBIMI PER ATA ME DIABET !
MOS EZITONI – NJE KONTROLL I SPECIALIZUAR ME KIRURG SPECIALIST TE LASERIT PERFITONI TE MOS VERBOHENI
VETEM ARDHJA NE KOHE E SIGURON KETE FAKT !

 

Profilaksia e Retinopatise dhe Makulopatise diabetike.
-Ruajtja e nivelit normal te glukozes ne gjak
-Ruajtja e nivelit normal te kolesterolit
-Tensioni i gjakut jo me shume se 130- 80 mmHg
-Terapia medikamentoze me kurime: angioprotektore, antiagregante, antioksidante, enzime, preparate per permiresimin e mikroqarkullimit, heparina mikromolekulare
-koagulimit lazerian te retines
-kontroll siztematik me specialist te diabetit ne sy

Te tjera komplikacione okulare nga diabeti
-perde (turbullim i kristalinit)
-glaukoma (tensioni i larte i syrit)
-uveit (inflamacion i irisit dhe korioidese se syrit)

Nese ju vuani nga semundja e diabetit te sheqerit ne gjak, ju duhet te kontrolloheni tek okulisti te pakten 2-3 here ne vit.Me mire mjeku tju percjelli per cdo vizite per nje rikontroll te metejshem se tju thote qe Rikthimi ne gjendjen e meparshme eshte i veshtire !