TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Astigmatizmi

                       1.Shembellimi normal            2.Shembellimi ne astigmatizem (te dyfishte) 

Pjesa qendrore e kornese nuk eshte sferike, ka radius te ndryshem. Ju mund te keni astigmatizem miopik, hipermetropik ose te dyfishte. Gjithashtu mund te keni lodhje te syve dhe shikim te dobet per larg ose afer.
Tek femijet korrigjimi i astigmatizmit eshte teper i rendesishem sepse ka mundesi per nje profilaksi te hershme, i cili ndihmon me heret ne rritjen e shikimit.
Astigmatizmi korrigjohet me syze sfero-cilindrike ose cilindrike apo lente kontakti tarike, të cilat korrigjojnë refraksionin.

Shikimi me Astigmatizem 

Objektet qe gjenden afer dhe larg duken turbullt

Shiko rubriken sherbime ( terapi e femijve)