TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Enciklopedia e syrit

 

Ne siguromjë trajtimin e sëmundjeve të mëposhtme:

-Miopia-Hipermetropia-Astigmatizmi-Katarakta-Ambliopia

-Glaukomë

-Kurimi keratokonusit

-Sëmundjet e retinës

-Sëmundjet e fëmijëve në sy

-Patalogji te tjera te kornese TRANSPLANTI I SAJ

-Traumat e Syve

-Sëmundje adenovirusale të syrit

-Herpesi i syrit