TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Sherbimet klinike

Unknown

-Diagnostikim per cdo sëmundje të syrit !
-Frenim i rritjes se miopise (konservativ, kirurgjikal)
-Korrigjimi i hypermetropise se komplikuar ( cfardo dioptrie ,me syze,lente kirurgjikale),Laser-korrigjimi (me laser të ngurte).
-Astigmatizëm miopik dhe hipermetropike ,i komplikuar
-Korrigjim i miopive te larta me disa metoda ne mvartesi te moshes
-Operim i kataraktes se lindur,traumatike ,e moshes,dytesore .
-Trajtimi i glaukomës (Konservativ, kirurgjikale, me lazer apo e kombinuar)
-Kurim i pterigiumit, plastika e tij
-Trajtimi i keratokonusit (CCL, me lentet e kontaktit, keratoplastika e plote ,pjesore, unaza stromale).
-Trajtimi i sëmundjeve te lindura te retines metoda unikale
-Trajtimi i shtremberimit te syve ,me terapi intensive tek femite, nderhyrje ne kende te medhenj,korrigjim kozmetik per te ritur .
-Korrigjimi i shikimit me lente
-Lentet e kontaktit kozmetike ( e butë, mujore, 6 muaj, orto-K, etj)
-Kirurgji kozmetike të fytyrës dhe e tikut, rrtja e qepallave.
-Përmirësimi Shikimi (metodë unikale për fëmijë dhe të rriturit)
Lente e forte -korrigjim (e thjeshte e komplikuar),
-Transplantet e kornese ne rastet e ndryshme te distrofive te korrnese
-Nano Technologjia per degjenerimet e retines
-Trajtim dhe frenim i diabetit ne sy si pasoje eleminim i verbimit nga diabeti !
Etj…..