TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Pse duhet te na zgjidhni ne?

Së pari -Sepse problemi juaj bëhet dhe problemi ynë, të cilin së bashku duhet ta kurojmë përse jo dhe ta eleminojmë .

Së dyti – Sepse tek ne ju do të konsultoheni me mjekët më të mirë, të specializuar të një shkolle unikale – Shkollës Ruse të Oftolmologjisë jo pak të njohur në Botë.

Së treti – Sepse në Klinikën tonë ju do të merrni shërbim jo vetem bashkëkohor por dhe metoda kurimi të patentuara dhe të njohura vetëm nga shkolla ruse të cilat prej shumë vitesh japin rezultate të jashtëzakonshme për pacientët shqiptarë dhe të rajonit përreth.

Së katërti – Sepse tek ne, ju do ta ndjeni veten bashkëpuntor me personelin tonë si të medicinës ashtu dhe administrativ të cilët në çdo moment mundohen t’iu sqarojnë dhe t’iu ndihmojnë për të gjetur rrugën më të mirë dhe më efikase, individuale për ta zgjidhur shqetësimin tuaj.

Së pesti -Sepse për t’ju dhënë informacionet e reja në kohë – ne nuk kursehemi t’ju vëmë në dijeni me qëllim që ju pacientë të mos ta ndjeni veten të braktisur me sëmundjen por të sigurt për ta mposhtur atë sado hileqare qoftë ajo.

Së gjashti -Sepse tek ne ju do të gjeni shërbimin më të kualifikuar dhe zgjidhjen më të mirë sado problematike sepse ne kemi mjekët më të kualifikuar të cilët do t’ju përcaktojnë saktë diagnozën, fakt i cili është vendimtar në zgjidhjen e shqetësimit tuaj.

Së shtati-Sepse ne kemi partnerët më të mirë në Rusi, Amerikë dhe Evropë për t’ju dhënë ndihmën më unikale të mundur, për të arritur rezultate më të larta – SY TË MREKULLUESHËM PËR TË GJITHË !

Së teti – Dhe më kryesorja- SEPSE tek ne nuk është qëllimi kryesor të bëjmë biznes por bisnesi ti shërbejë arritjes së një qëllimi – KURIMIT TUAJ me ARRITJET më të larta të TEKNOLOGJIVE BASHKËKOHORE të cilat DUHEN ZOTËRUAR -ashtu siç i zotërojnë mjekët tanë profesionistë gjatë 14 viteve shërbimi për ju.