TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Programi i siguracionit mjekesor vullnetar (VMI)

MEDICAL-CLINIC

Sigurimi shëndetësor vullnetar (VHI)  sot është një pjesë e rëndësishme e paketës sociale dhe kulturës së korporatës.

Klinika Uzllova ka gjithçka që ju nevojitet për të siguruar mbështetje mjekësore për klientët e plotë të korporatave. Klinika kryen diagnostikime efektive dhe me cilësi të lartë, korrigjim vizioni, kryhet trajtimi kirurgjik i kataraktës, glaukomës dhe trajtim lazeri të retinës së syve, vitrektomisë, duke përdorur teknologjitë e reja.

Përfitimet e ndihmë në Klinikën e syve Uzllova:

• ofrimi i kujdesit të lartë mjekësor ,

• Duke parë specialistët e njohur rusë, kanë një përvojë të çmuar në trajtimin e problemeve të ndryshme me vizionin,

• Aftësia për të prodhuar të gjithë spektrin e shërbimeve të syrit mjekësore në një spital,

• Fleksibiliteti i programeve të kujdesit shëndetësor, duke marrë parasysh interesat e secilit pacient,

• Një mjek si koordinator i klinikës, e cila lejon për të koordinuar të gjitha takimet me kompaninë e sigurimeve në kohën më të shkurtër të mundshme dhe pa pjesëmarrjen e pacientit,

• Mungesa e radhëve,

• Trajtimi i kujdesshëm dhe human i pacientëve.

Përfitimet për anëtarët e organizatës:

• aftësia për të marrë ndihmë të kualifikuar profesionale në një kohë të përshtatshme,

• Kursime të konsiderueshme të buxhetit të familjes.