TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Programi i Kujdesit Oftamologjik Familjar

grandparents

Për çdo kontroll të thellë të plotë të syve dhe konsultë të specializuar me mjekët rusë, për pacientin e parë të familjes(100€),  personi i dyte i familjes,miq apo te afërm përfitojnë 10% ulje për ekzaminim dhe konsultën, ndërsa personi i tretë përfiton kontrollin pa pagesë(50% ulje nga kontrolli i plotë).

Për tu sqaruar më në detaje për uljet, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e vizitës me mjekun:

paraprakisht telefononi në numrat tanë: +355682074039; +3554 22 52 306, ose e-mail e recepsionit : recepsion@eye.al