TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Program Privilegjues Bankar

partnerskaya-programma-moskovskaya-glaznaya-clinica

Ne garantojmë kurimin e syve tuaj me ICB Bank duke ju ofruar kredi me interes 0.
Të gjithë vizitorët në “Klinika Uzllova”, të cilët posedojnë kartën e partnerëve Bank ICB, të garantuar për të marrë kredi me interes 0 nga ICB bank.

Të përfitojnë nga një mundësi unike që do të shfaqen për pajisje më moderne diagnostike dhe të konsultohet me ekspertë të njohur të kryeqytetit, duke marrë përfitime të konsiderueshme kur paguajnë!

Për të qartësuar detajet e programit, çmimet e shërbimeve dhe për të caktuar takim me specialistët, telefononi në numrat: 0682074039, 04 22 52 306.