TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Program 1 vjeçar për pacientët me glaukomë

Clare-314

Ky program është i vlefshëm për një periudhë 1 vjeçare që nga data e egzaminimit fillestar, dhe ka për qëllim një menaxhim të kualifikuar për pacientët me glaukomë me programin “Si të jetojmë me Glaukomë pa u verbuar”, e cila mundëson një përfitim shëndetësor ashtu dhe financiar.
Ky program konsiston në:
1. Matja e tensionit çdo muaj në klinikë ose në vendin e banimit.
2. Fushëpamja një herë në katër muaj, matja e tensionit plus konsultë e specializuar me mjekun e glaukomës (40% ulje).
3. Një herë në vit egzaminim i thellë, fushëpamje, OCT (skaner) plus konsultë e specializuar me kirurgun (20% ulje).
Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306, ose na kontaktoni në e-mail-in tonë: klinika.uzllova@eye.al.

Më shumë për glaukomën