TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Prenoto Online

Shenim: Java e tre-te e muajit aktual eshte shume e ngarkuar dhe ju rekomandojme perzgjedhjen e diteve te tjera.Ju falenderojme per mirekuptimin.

Prenoto online - Përfito 10% + Paketen Familjare "Kontrollohu Ti ! Perfito i dyti dhe i treti"
 • Emri*full name
  0
 • Pacient*Patient
  Femije(<15)
  Te rritur
  1
 • *
  Pacient Ekzistues(brenda 1 viti)
  Pacient i ri
  2
 • Data*make a booking
  5
 • Email*a valid email address
  6
 • Ora dhe Dita E hene E Merkure E Premte E Shtune
  8
 • 09:00
  10:00
  16:00
  17:00
  18:00
  9
 • *
  E Hene 09:00
  E Merkure 09:00
  E Premte 09:00
  E Shtune 09:00
  E Hene 10:00
  E Merkure 10:00
  E Premte 10:00
  E Shtune 10:00
  E Hene 16:00
  E Merkure 16:00
  E Premte 16:00
  E Shtune 16:00
  E Hene 17:00
  E Merkure 17:00
  E Premte 17:00
  E Shtune 17:00
  E Hene 18:00
  E Merkure 18:00
  E Premte 18:00
  E Shtune 18:00
  10
 • Tel*numer telefoni i vlefshem
  11
 • 12

Sherbime te tjera