TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Instituti HELMHOLTZ

INSTITUTI KERKIMIOR SHKENCOR I SEMUNDJEVE TE SYRIT “HELMHOLTZ”

Eshte qendra kerkimore e syrit me e vjeter ne Rusi qe ne nje pjese te madhe ka ndihmuar ne krijimin dhe zhvillmin e oftalmologjise ne Rusi.