TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Fabrika e protezimit te syrit ne Moske

Fabrika e protezimit te syrit ne Moske, nje nga organeve me te nderlikuara dhe delikate te organizmit te njeriut, ka filluar te merret me prodhimin e protezave qe nga qershori i vitit 1943. Ne ate kohe protezat beheshin prej xhami ngjyre qumeshti, xham me ngjyre dhe pa ngjyre.

Qendra e protezimit te syrit, e cila ndodhet ne Moske prodhon proteza prej xhami dhe plastike te sasive dhe llojeve te ndryshme.
Keto proteza perdoren me qellime mjeksore, kosmetike dhe pikerisht:
• ne rastet kur kryhet Enukleimi (heqja komplet e syrit);
• Evisceronukleimi (ne rastet kur nuk hiqet syri plotesisht, por behet vetem pastrami dhe ndarja nga syri tjeter);
• Syri eshte pa funksion, por nuk rekomandohet heqja dhe pastrami e kornea ka humbur plotesisht tejdukshmerin.

Edhe ne ditet e sotme, protezat prej xhami mbeten me praktike pasi kane:
• veti te mrekullueshme te fenomenit te lagijes d.m.th. te rreshqitjes mjaft te mire te kapakeve te syrit ne te;
• paraqitje ideale dhe nga ana kosmetike;
• pershtatje mjaft te larte me syrin normal;
• kosto me te ulet se ne rastin e protezave plastike.

Proteza prej xhami

Prodhohen me 3 lloje te ndryshme xhami:
• xhami per skleren;
• xhami per kornene;
• xhami me ngjyre per irisin.
Secili nga keto xhama ka patenten e vet individuala.
Protezat prej xhama kerkojne nje perkujdesje te vecante gjate perdorimit dhe rekomendohen te nderrohen pas nje viti.
Specialistet – proteziste i prodhojne protezat prej xhami brenda dites.

http://www.centrglaz.ru/