TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Partneret tane

1. Perfaqesi e «INSTITUTIT TE MIKROKIRURGJISE SE SYRIT – MNTK » « FJODORV», MOSKE.

-BALLASHOVA NINA VASILJEVNA

-KRIL LEONID ANATOLJEVIC –
Bashkepuntor i Vjeter Shkencor i Institutit Tekniko-Shkencor te Mikrokirugjise se Syrit – MNTK «Fjodorov»,
Kandidat i Shkencave Mjeksore,
Mjek i Kategorise se Larte.
Qe prej vitit 1981 punon ne Institutin Tekniko-Shkencor te Mikrokirugjise se Syrit – MNTK «Fjodorov» ne me qenren e kirurgjise me Lazer. Eshte autor i 7 «Patentave» dhe 45 Artikujve Shkencore. Ka marr pjese ne punime, simpoziume e konferenca nedkombetare ne Rusi e ne shtete te tjera .
Shpesh here ka prezantuar institun ku punon ne klinika ne Emiratet e Bahskuara Arabe, Shqiperi, Serbi, Poloni. C’do vit kryen 500 – 800 operacione.

-KISHKIN JURI IVANOVIC
Kandidat i Shkencave Mjeksore,
Mjek i Kategorise se Larte.
Qe prej vitit 1992 punon ne Institutin Tekniko-Shkencor te Mikrokirugjise se Syrit – MNTK «Fjodorov» ne me qenren e kirurgjise me Lazer. Qe prej vitit 1993 eshte shef i qendres se kirurgjis refraktere me Laser te ketij instituti. Shpesh here ka prezantuar institun ku punon ne klinika ne Japoni, Shqiperi, Kina.C’do vit kryen 500 – 1000 operacione.

-ZARABELOVA OLGA NIKOLAEVNA ,
specialiste ne disa fusha te oftalmologjise:
1. Kirurgjia e tumoreve te syrit
2. Kirugjia e katarektit (si me fakoemulsifikacion, lazer, me imlantimin e lenteve te ndryshme intraokulare)
3. Kirurgjia plastike e syrit.
4. kirurgjia e glaukomes, strobizmit e miopise.
Eshte autore i 5 «Patentave» dhe mbi 50 Artikujve Shkencore. Ka marr pjese ne punime, simpoziume e konferenca nedkombetare ne Rusi e ne shtete te tjera. Ne praktiken e saj doktoresha ka kryer me shume se 10 000 operacine.

-JERMILOVA IRINA ALEKSANDROVA .

2. Instituti Kerkimor Shkencor i Semundjeve te Syrit «Helmholtz», Moske.

3. Fabrika e protezimit te syrit ne Moske.

4. Klinika Universitare e universitetit Miqesia e Popujve, Moske.