TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Vendosja e lenteve te kontaktit

Udhezime per venien dhe heqjen e lenteve

Duart duhen lare me kujdes perpara se te prekni lente
Fshini mire duart
Perdorni mollezat e gishtave per te mbajtur lenten

Si ta vendosni lenten

Vendoseni lenten ne mollezen e gishtit te mesem, me gishtat e tjere terhiqni pjesen poshte syrit, me doren tjeter terhiqni pjesen e siperme te syrit.

 

Shikoni direkt lenten, dhe vendoseni ate direkt ne kornea.

 

Me kujdes largoni duart nga syte mos e terhiqni me, mbyllni syte dhe levizeni syrin me kujdes. Asnjehere mos i ferkoni syte

Si ta hiqni lenten

 

Shikoni drejt. Me gishtin e mesit uleni poshte pjesen e poshtme te syrit. Perdorni gishtin tregues dhe rreshqiteni lenten drejt pjeses se poshtme. Kapeni lenten me kujdes duke perdorur gishtin tregues dhe gishtin e madh dhe hiqeni pa e shtypur shume lenten.