TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Protezat

Protezat e Syve

Proteza Syri - Klinika Uzllova

Syrit Klinika “Uzllova” per shumë vite bashkëpunoi me qendrën e syrit te endoprotezave në Moskë. Nga viti 2003, ne jemi përfaqësues ekskluziv i qendrës, ajo që na jep mundësinë që të ketë të gjitha llojet e protezave kozmetike, duke përfshirë proteza plastike dhe qelqi.

 

Këto implantet përdoren në kirurgji kozmetike ne sy, në rastet kur syri mungon plotësisht.

 

Protezë Xhami:
Proteza xhamit është krijuar nga lloje të ndryshme të xhamit (për membranën, për kornene, për ngjyrën). Kjo protezë është shume e lehte, lahen lehtë nga lotet, ka një sipërfaqe e lëmuar. Megjithatë, është shumë e rëndësishme që të mbani mend se është një xham. Kujdesi për protezat duhet të jenë shumë të kujdesshëm. Afati i përdorimit te protezave është 1 vit.