TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Optika

Porosit Online
 • Emri*emri i plote
  0
 • Email*email i vlefshem
  1
 • Tel*nr telefoni i vlefshem
  2
 • Produkti*
  3
 • Mesazh*
  4
 • 5

 

Per me shume informacion telefononi ne: 068 20 74 039 / 04 22 52 306 .