TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Oferta

Perfitoni nga  “Oferta javore ”  deri ne 15 prill ne Kliniken e Syve “Uzllova”
Ao Sept 90 ml perfito  PAGUJ 1 MERR 2 ! Nxitoni  sasia e kufizuar …

Ofertë Sezonale në Klinikën Uzllova dhe Optikat Tiranë Fier dhe Pogradec. Vizitë për syze + xhama bazë = 6900 LEK. Nxitoni të prenotoni dhe të përfitoni nga oferta sezonale. Na kontaktoni në numrat tanë të telefonit: Tel: +355 422 52 306 Mob: +355 68 20 74 039

11059740_824923447582948_4156621472065682930_n