TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Kontakt

Eye Clinic Uzllova 
-Tiranë
Address: Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C,
Përballë Prokurorisë së Përgjithshme

Cel :0682074039
Nr Fix :04 22 52 306

Email per regjistrime orare takimi(termine): klinika.uzllova@yahoo.com

Email per administraten: info@eye.al, klinika.uzllova@yahoo.com

Eye Clinic Center Uzllova 1
-Yrshek  (Center of clinic uzllova 1 Yrshek )
Address: Rr. Autostrada Tirane -Durres , km 7 , Mezes -Yrshek