TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Mjek

Mjek | Medic
 • Behuni agjentet dhe partneret tane per te perfituar karten e discount-it te pacienteve per cdo sherbim.
  0
 • 1
 • 2
 • Emer*Name
  3
 • Mbiemer*Surname
  4
 • Nr cel*Phone number
  5
 • E-mail*a valid email address
  6
 • Qyteti i banimit*City where you live
  7
 • Profesioni*Profession
  8