TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Kushte të veçanta për veteranët

veteran-medalje

Klinika Uzllova ofron 30% ulje për të gjithë veteranët pasi të kenë prezantuar një certefikatë për vërtetësinë e saj.
Pasi mbyllem marrëveshjen me komitetin e veteranëve tashmë ofrojmë kontroll pa pagesë për 2 veteranët e parë për çdo muaj që paraqiten bashkë me kuponin nga komiteti.

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306.