TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Teknologjitë e Fundit

Unknown-Trajtim i plotë dhe i pjesshëm i kornesë së syrit në rastet e keratokonusit, djegjes, traumave, degjenerimeve ose infeksioneve të formave të ndryshme të kornesë.

-EVISERO ENUKLEIMI një metodë komplete dhe unikale për të kthyer jetën e përditshme për dikë që ka dëmtime në një nga sytë.

-NANO TECHNOLOGY sëmundje degjenerative për retinën të cilat janë trajtimet më të fundit dhe terapi intensive.

-EYE PLASTIC të gjitha kirurgjitë plastike korrigjuese për kapakët e syve, formën e syve dhe qerpikët etj.

-CCL (KROSLINKING) Metodë e garantuar dhe bashkëkohore për sëmundjet e kombinuara. Keratokonusi me lente të forta kontakti ose unaza stremale – Ne realizojmë  një rikthim të plotë për pacientin në jetën e tij normale duke siguruar ruajtjen e syrit dhe gjithashtu shikimit.

More