TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Terheqja e fytyres pa operacion

Terheqja e fytyres pa operacion

3D lifting vektor-eshte metodika e injektimit te preparatit kalagenostimulus per konturin plastik te fytyres ne shtresat e thella te lekures,per formimin e vektoreve te vecante terheqes,te cilet do te sigurojne terheqjen tek indet e fytyres te cilat kane humbur elasticitetin.

Perse duhet 3D lifting?
Per permiresimin e elasticitetit te lekures.
Per formimin e kornizes mbeshtetes te fytyres.

  • per permiresimin e ovalit te fytyres dhe rivendosje te volumit te humbur te indeve.
  • per krijimin e nje pamje me rinore.
  • rikonstruksioni I forms se hundes.

Picture10

Plakje lekures
Preparatet qe perdoren per kryerjen e procrdures 3D lifting.
Per kryerjen e 3D lifting,preparati me I mire per blutifikim eshte RADIESSE ne baze te hidroksiapatitit te Ca,I cili eshte fileri dermal ,qe ka cilesi kolagenostimulues.

Ne saje te kujt formohet efekti-lifting ose efekti injeksionit te terheqjes minimale te fytyres?

  • menjihere, pas procedures te efektit lifting, qe sigurohet me injektimin e filerit, me pas, perreth preparatit formohen fijet e vet ate kollagenit, te cilat formojne karkasin, duke siguruar lifting (ngritje) te indeve.

Sa shpesh kryhet procedura?

  • kursi perbehet nga 2-3 procedura me interval 3-4 jave, perseritja e kursit kryhet mbas 1-2 vjet.Mesatarisht duhen 2.0 ml preparat ne nje zone ku duhet te korektohet.

Pas kryerjes te liftingut vector,per ngopjen e lekures se fytyres dhe rinimin e saj kryhen kurse biorevitalizuese.

Rezultatet e inxheksioneve

  • permiresimi i elasticitetit dhe i cilesise se lekures se fytyres(kolagenostimulimi).
  • rekonstruksioni i volumit te zones se mesme te fytyres.
  • formimi i nje ovali rinor te fytyres.
  • zvogelimi i rratheve te zinj poshte syve.
  • lifting i fytyres.

Picture9