TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Kurimi i strabizmit me Botox

Kurimi i strabizmit me Botox.

Vemendje! Klinika “Uzllova”Kryen kurime jo kirurgjikale te strabizmit me preparatin Botox . Botox-eshte nje metode e re modern kurimi-per here te pare ne Shqiperi!

Strabizem i vjeter.

Tek te rriturit korektimi i strabizmit te vjeter ka rendesi kosmetike . Per ata qe si profesjone kane te punuarit ne nje auditor te madh, kurimi i strabizmit  eshte nje aspekt i rendesishem personal dhe per rritjen ne kariere.

Strabizmi akut(i papritur).

Kjo tregon per nje semundje te sistemit nervor ose te muskujve te syve.Strabizmi akut kerkon kurim te menjihershem!Kurimi modern i ketij tipi te strabizmit  ka  drejtime te reja terapeutike. Preparati Botox zbut muskulaturen  qe leviz syrin, ate muskul i cili jepte efektin e vendosjes jo simetrike te syve. Kjo metode eshte e afte te rregulloje defektet estetike dhe funksionale,duke shmangur heqjen e vete muskulit.