TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Kapaku i kthyer

Kapaku i kthyer

Rregullimi I kapakut te kthyer perbrenda.Operacione rikonstruktive ne sy.
Kapaku I kthyer perbrenda(entropion)-anomali e lindur e kapakut te syrit,kur ana e kapakut te syrit ,ku rriten qerpiket,eshte e kthyer nga brenda-ne drejtim te kokerdhokut te syrit.Ky kthim I kapakut mund te jete I pjesshem ose ne tere gjatesine e kapakut.Ne disa raste kjo gjendje mund te jete shume e theksuar,e atehere I gjithe kapaku eshte I kthyer perbrenda bashke me qepallat.Kjo eshte shume e dhimbshme,sepse qerpiket ngacmojne kornene.Qerpiket e kthyer gjithashtu mund te shkaktojne demtime te vogla,gervishtje te kornese,kurse kthimi(perdredhja)e plote e kapakut mund te coje ne procese distrofike,plage ne korne,turbullimin e saj.Per kurim perdoret Botox ose operacion kirurgjikal.