TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Bleforoplastika

Bleforoplastika

Bleforoplastika lejon heqjen e lekures se tepert ose shperndarjen e njetrajshme te indit dhjamor ne zonen e kapakut te siperm te syrit dhe te poshtem.Kryerja e bleforoplastikes nuk varet nga mosha e pacientit,por nga ekzistenca e tepert e lekures dhe e indit dhjemor qe ndodhet ne kapaket e syrit.