TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Bleforoplastika pa prerje

Bleforoplastika pa prerje

Heqja trans-konjuktivale e indit dhjamor kryhet ne kapakun e siperm dhe te poshtem pa prerje te lekures –nepermjet nje prerje shume te yogel ne konjuktivit.Si instrument per te arritur ne indin dhjamor,perdoret lazeri ose skalperi me ultratinguj,I cili heq copat e dhjamit dhe I largon ato.Ne kapakun e siperm, heqja e indit dhjamor behet pa prerje te lekures ,kur ne kapak nuk ka lekure te tepert.