TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Kirurgjia Plastike

SHËRBIMET E KIRURGJISË PLASTIKE

 1. PTOZA
 2. Bleforoplastika
 3. Bleforoplastika pa prerje
 4. Bleforoplazma(tiku nervor)
 5. Kapaku i kthyer
 6. Kthimi nga jashtë kapakut të poshtëm. Operacione rikonstruktive në sy
 7. Rekonstruktimi i kanalit të lotit
 8. Regullimi i cipës së irisit artificial. Rregullimi i irisit
 9. Kurimi i strabizmit me Botox
 10. Transplanti i qerpikëve
 11. Inxheksjonet rinuese (Disport, Botox)
 12. Tërheqja e fytyrës pa operacion 

Në klinikën “Uzllova” prej kohësh kryhen ndërhyrje kozmetike të cilat nga viti në vit pasurohen me teknologji të reja. Sot është mjaft efikas si shembull “tërheqja e fytyrës me fije”. Shpejt, pa dhimbje, pa ndërhyrje; efekti i së cilës mban gjatë. Drejtohuni në klinikë për më shumë dhe për konsultë me mjekun specialist.