TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Kirurgjia e përgjithshme e syrit

- Klinika “Uzllova” – qendra e parë e kompletuar që futi në Shqipëri operacionet bashkëkohore të kirurgjisë së kataraktit me ultratinguj, të glaukomës, lazerin për retinën e pjesën e parë të syrit, kros linking, trasplantin e kornesë, operacionet revaskularetive e shumë të tjera….  

– Mjekët e klinikës sonë të specializuar në institutet më në zë në Rusi dhe vende të tjera, kryejnë operacione të shkallës së lartë të vështirësisë….

– Vetëm në klinikën tonë ndërthuren arritjet më të fundit të oftalmologjisë botërore me traditën e njohur Ruse

Klinika “UZLLOVA” – NE JEMI TË PARËT !!!