TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Diagnostikime

Klinika “UZLLOVA” – lider për okulistikën në viset shqiptare!!!
Me një staf të specializuar në qendrat më të njohura Ruse, me paisje bashkohore, ju ofron një diagnostikim profesional.

-Diagnostikim për çdo sëmundje të syrit !
-Frenim i rritjes së miopisë (konservativ, kirurgjikal)
-Korrigjimi i hypermetropisë së komplikuar ( çfardo dioptrie ,me syze,lente kirurgjikale),Laser-korrigjimi (me laser të ngurtë).
-Astigmatizëm miopik dhe hipermetropike ,i komplikuar
-Korrigjim i miopive të larta me disa metoda në varësi të moshës
-Operim i kataraktës së lindur,traumatike ,e moshës,dytësore .
-Trajtimi i glaukomës (Konservativ, kirurgjikale, me lazer apo e kombinuar)
-Kurim i pterigiumit, plastika e tij
-Trajtimi i keratokonusit (CCL, me lentet e kontaktit, keratoplastika e plotë ,pjesore, unaza stromale).
-Trajtimi i sëmundjeve të lindura të retinës metoda unikale
-Trajtimi i shtrembërimit të syve ,me terapi intensive tek femijët, ndërhyrje në kënde të mëdhenj,korrigjim kozmetik për të rritur .
-Korrigjimi i shikimit me lente
-Lentet e kontaktit kozmetike ( e butë, mujore, 6 muaj, orto-K, etj)
-Kirurgji kozmetike të fytyrës dhe e tikut, rritja e qepallave.
-Përmirësim Shikimi (metodë unikale për fëmijë dhe të rriturit)
Lente e fortë -korrigjim (e thjeshtë , e komplikuar),
-Transplantet e kornesë në rastet e ndryshme të distrofive të korrnesë
-Nano Teknologjia për degjenerimet e retinës
-Trajtim dhe frenim i diabetit në sy si pasojë eleminim i verbimit nga diabeti !
Etj…..

Diagnostikimi i plotë dhe konstatimi i:

– problemeve refraktere të fëmijëve dhe të rriturve të thjeshta dhe të komplikuara;
– të gjitha formave dhe shkallëve të glaukomës
– kataraktit dhe origjinës së saj;
– keratokonusit në të gjitha stadet e saj;
– strobizmit dhe shkakut të origjinës së tij;
– sëmundjeve të retinës të lindura dhe të fituara;
– i pasojave të diabetit në sy
– ndryshimeve në diskun e nervit optik dhe makulës bazuar në rezultatet e skanimit të tyre 3-dimensional (OST)
– dhe shumë sëmundjeve të tjera të syrit….

Stafi profesional me doktorë të specializuar në fusha të ndryshme të oftalmologisë, me përvojë pune në Rusi e në mbarë botën…..

Me një mbështetje e bashkëpunim të insituteve më të njohura në Moskë…

Me aparatura bashkëkohore në dy qendrat tona e me një eksperiencë pune mbi 20 vjet në Shqipëri Klinika “UZLLOVA” – lider në Shqipëri e mbarë viset Shqiptare…