TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Category Archives: Promocion

Ofertë për mamatë e ardhshme

ovulation-chart-pregnancy-risk-gap-wear-street-oxford-22149

Brenda muajit Dhjetor të gjithë mamatë e ardhshme do të përfitojnë 20% ulje për çdo egzaminim!

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306, ose na kontaktoni në e-mail: recepsioni@eye.al .