TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Category Archives: Promocion

Programi i siguracionit mjekesor vullnetar (VMI)

MEDICAL-CLINIC

Sigurimi shëndetësor vullnetar (VHI)  sot është një pjesë e rëndësishme e paketës sociale dhe kulturës së korporatës.

Klinika Uzllova ka gjithçka që ju nevojitet për të siguruar mbështetje mjekësore për klientët e plotë të korporatave. Klinika kryen diagnostikime efektive dhe me cilësi të lartë, korrigjim vizioni, kryhet trajtimi kirurgjik i kataraktës, glaukomës dhe trajtim lazeri të retinës së syve, vitrektomisë, duke përdorur teknologjitë e reja.

Përfitimet e ndihmë në Klinikën e syve Uzllova:

• ofrimi i kujdesit të lartë mjekësor ,

• Duke parë specialistët e njohur rusë, kanë një përvojë të çmuar në trajtimin e problemeve të ndryshme me vizionin,

• Aftësia për të prodhuar të gjithë spektrin e shërbimeve të syrit mjekësore në një spital,

• Fleksibiliteti i programeve të kujdesit shëndetësor, duke marrë parasysh interesat e secilit pacient,

• Një mjek si koordinator i klinikës, e cila lejon për të koordinuar të gjitha takimet me kompaninë e sigurimeve në kohën më të shkurtër të mundshme dhe pa pjesëmarrjen e pacientit,

• Mungesa e radhëve,

• Trajtimi i kujdesshëm dhe human i pacientëve.

Përfitimet për anëtarët e organizatës:

• aftësia për të marrë ndihmë të kualifikuar profesionale në një kohë të përshtatshme,

• Kursime të konsiderueshme të buxhetit të familjes.

Program 1 vjeçar për pacientët me glaukomë

Clare-314

Ky program është i vlefshëm për një periudhë 1 vjeçare që nga data e egzaminimit fillestar, dhe ka për qëllim një menaxhim të kualifikuar për pacientët me glaukomë me programin “Si të jetojmë me Glaukomë pa u verbuar”, e cila mundëson një përfitim shëndetësor ashtu dhe financiar.
Ky program konsiston në:
1. Matja e tensionit çdo muaj në klinikë ose në vendin e banimit.
2. Fushëpamja një herë në katër muaj, matja e tensionit plus konsultë e specializuar me mjekun e glaukomës (40% ulje).
3. Një herë në vit egzaminim i thellë, fushëpamje, OCT (skaner) plus konsultë e specializuar me kirurgun (20% ulje).
Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306, ose na kontaktoni në e-mail-in tonë: klinika.uzllova@eye.al.

Më shumë për glaukomën

Programi i Kujdesit Oftamologjik Familjar

grandparents

Për çdo kontroll të thellë të plotë të syve dhe konsultë të specializuar me mjekët rusë, për pacientin e parë të familjes(100€),  personi i dyte i familjes,miq apo te afërm përfitojnë 10% ulje për ekzaminim dhe konsultën, ndërsa personi i tretë përfiton kontrollin pa pagesë(50% ulje nga kontrolli i plotë).

Për tu sqaruar më në detaje për uljet, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e vizitës me mjekun:

paraprakisht telefononi në numrat tanë: +355682074039; +3554 22 52 306, ose e-mail e recepsionit : recepsion@eye.al

Kushte të veçanta për veteranët

veteran-medalje

Klinika Uzllova ofron 30% ulje për të gjithë veteranët pasi të kenë prezantuar një certefikatë për vërtetësinë e saj.
Pasi mbyllem marrëveshjen me komitetin e veteranëve tashmë ofrojmë kontroll pa pagesë për 2 veteranët e parë për çdo muaj që paraqiten bashkë me kuponin nga komiteti.

Për të qartësuar kushtet për të përfituar uljen, çmimet e shërbimeve dhe caktimin e një vizite me doktorin telefononi në numrat tanë të telefonit: 0682074039, 04 22 52 306.

Program Privilegjues Bankar

partnerskaya-programma-moskovskaya-glaznaya-clinica

Ne garantojmë kurimin e syve tuaj me ICB Bank duke ju ofruar kredi me interes 0.
Të gjithë vizitorët në “Klinika Uzllova”, të cilët posedojnë kartën e partnerëve Bank ICB, të garantuar për të marrë kredi me interes 0 nga ICB bank.

Të përfitojnë nga një mundësi unike që do të shfaqen për pajisje më moderne diagnostike dhe të konsultohet me ekspertë të njohur të kryeqytetit, duke marrë përfitime të konsiderueshme kur paguajnë!

Për të qartësuar detajet e programit, çmimet e shërbimeve dhe për të caktuar takim me specialistët, telefononi në numrat: 0682074039, 04 22 52 306.