TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Blej Online
Proteza + Lente Cmimi
Proteza Proteza Provizore €470
Proteze e dyte previzore(kur blihen njekohesisht) €350
Proteze individuale €990
Proteze e dyte individuale brenda vitit €750
Lente Intraokulare Lente intraokulare e thjeshte €70
Lente intraokulare Alcon €150
Lente RSP specifike (instituti Feodorov) €250
Lente Staar ICL e thjeshet €1200
Lente Staar ICL e komplikuar €1450
Lente te buta + Solucione mirembajtje lentesh Lente Ditore Dailies Aqua €0.9
Lente Mujore Air Optix Aqua €8.6
Lente Mujore Proclear €8.6
Lente Torike Ditore Dailies Toric €1.3
Lente Torike Mujore Air Optix Toric €1.3
Solo Care 90ml €7.2
Solo Care 360ml €14
Aosept 90ml €8.3
Aosept 360ml €15.5
Drops and See €14