TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Aplikim per bashkepunim

Aplikim per partner|Partner application
 • E-mail*
  0
 • Ju jeni?*You are?
  1
Partner i rregjistruar | Registered partner
 • ID*
  0
 • Diagnoza*diagnosis
  1
 • Koment*comment
  2
 • 3