TEL: +355682074039

Vizita nga mjeke profesioniste me aparatet me te avancuara

Tek ne do te gjeni gjithcka per syte tuaj!

Staf i kualifikuar me eksperience shume vjecare

Dyqan optike i pajisur dhe shume afer jush!

www.syze.al | Klientet e klinikes kane 20% ulje per cdo porosi online!

Specialistet me te mire te oftalmologjise

Monthly Archives: December 2016

Konferenca

Në Konferencën e 5-të Oftolmologjisë në Tiranë. Të ftuar për të referuar të dy mjekët specialist të

“Klinikës Uzllova ” 8 Dhjetor 2015
 

Konferenca rajonale e oftlamologjisë në dt.27.11.2011.
Pjesëmarrje e kirurgëve dhe prof. dr. të Klinikës Uzllova!
Temat:
1. Metodat e reja për kurimin e sëmundjes të keratokonusit për të gjitha stadet përfshirë transplantin për stadin e fundit, që prej 3 vitesh në klinikën “Uzllova”
2. Metoda unikale të shkollës ruse për kurimin e sëmundjes së Glaukomës (Tensioni i syrit).
Garanci, efektshmëri për të gjithë pacientët e klinikës “Uzllova” prej 10 vitesh!